Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
marian marianski Marek Bartys Jk Hh Pawel Kortas MartinBergen (4301 niezalogowanych)
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
i z tematu oszukuje kobiety............wyszedł temat jak sobie poradzić samemu
taki nowoczesny Adam Słodowy
obywatelu zrób sobie Sam Dobrze
ja myslałem ze pomozecie ,ze podsuniecie jakieś pomysły ,a Wy jak nie lalki to dziuple ,,,
no i jeszcze ten dom uciechy
idziecie na łatwizne !!!!!!!!!
tak nie mozna .....................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
krzysztof1970krk napisał:
wlasnie poto jest kobieta by nietrzeba było do lasu , do dziupli ..........

jak zwykle krzysio ma rację- to właśnie po to Bóg stworzył kobietę. no może jeszcze i po to aby przy garach postała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Krzysztofie z własnego doświadczenia ci powiem, że bez wysiłku nic nie zdziałasz. Kobieta jest istota skomplikowaną z wieloma potrzebami. Postawienie sprawy jasno, że szukasz seksu to raz, a dwa, że nadal trzeba odrobinę wysiłku, aby gdzieś pójść, porozmawiać, troszkę się poznać, bo dla kobiety, nawet bardzo spragnionej, seks nie jest tylko czynnością fizjologiczną. Powinien być wyrafinowany, do tego trzeba z partnerem porozmawiać, doprowadzić do jakiejś gry słownej, która sprowokuje. Żadna kobieta nie pójdzie do łóżka z pierwszym lepszym gniotem, który uważa, że wystarczy jasno postawić sprawę i tyle. Facet musi być inteligentny, elokwentny. W końcu to nadal polowanie, trzeba czymś tę "ofiarę" skusić. Twoja aktywność skończyła się na otworzeniu tego tematu, a tu trzeba działać!
To, że każdemu facetowi chodzi tylko o seks, to my kobiety wiemy, tego nie musisz pisać. Po zdjęciach wyświetlających się z boku strony poznaję, że jest tu też sporo kobiet, którym też tylko o to chodzi Pora wybrać ofiarę i ją upolować Życzę owocnych łowów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gama28 napisał:

To, że każdemu facetowi chodzi tylko o seks, to my kobiety wiemy, tego nie musisz pisać. Po zdjęciach wyświetlających się z boku strony poznaję, że jest tu też sporo kobiet, którym też tylko o to chodzi Pora wybrać ofiarę i ją upolować Życzę owocnych łowów

czytałem kiedyś, że kobiety to się bardzo nie lubią nawzajem i jedna drugiej to by najchętniej podłożyła świnię no może akurat wieprza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Chyba tak źle nie jest, mam przynajmniej taką nadzieję Ja się tylko w "swatkę" bawię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:

jakby co to może taką sobie "zaprosić" dziewczyna nie tylko na raz, choróbska żadnego nie złapie, nie marudzi że ją głowa boli, do wyboru do koloru

Ta czarna to chyba czarownica, bo gdy ugryzłem ją w sutek, pierdnęła trzy razy, przeraźliwie gwizdnęła i... wyleciała przez okno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
gama28 napisał:
Krzysztofie z własnego doświadczenia ci powiem, że bez wysiłku nic nie zdziałasz. Kobieta jest istota skomplikowaną z wieloma potrzebami. Postawienie sprawy jasno, że szukasz seksu to raz, a dwa, że nadal trzeba odrobinę wysiłku, aby gdzieś pójść, porozmawiać, troszkę się poznać, bo dla kobiety, nawet bardzo spragnionej, seks nie jest tylko czynnością fizjologiczną. Powinien być wyrafinowany, do tego trzeba z partnerem porozmawiać, doprowadzić do jakiejś gry słownej, która sprowokuje. Żadna kobieta nie pójdzie do łóżka z pierwszym lepszym gniotem, który uważa, że wystarczy jasno postawić sprawę i tyle. Facet musi być inteligentny, elokwentny. W końcu to nadal polowanie, trzeba czymś tę "ofiarę" skusić. Twoja aktywność skończyła się na otworzeniu tego tematu, a tu trzeba działać!

oki
wierze ze znasz sie na tych sprawach
a wiec zapraszam spragnione panie na miłą i sympatyczna rozmowę,a jako że o łowach tu mową i jako ze sezon łowczy się rozpoczoł ,proponuje miła rozmowe podczas wędkowania
udziele niezbednych rad co do posługiwania się kijaszkiem
pojde dalej w swoich ustępstwach i oddam w Jej ręce mojego osobistego kijaszka <co bedzie dla onej wielkim zaszczytem ,gdyż zaden wedkarz nie pozycza i nie pozwala dotykać swojego kija obcym >
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
gama 28
a jam myślal ,ze starczy szczery być i prawde rzec .............
zali nie wiedziałem że kobieta tak skąplikowaną bywa istotą ,,,,,,,,,
trudno mi bedzie nad zawianym fjordem rzeczoną znaleść......
tym bardziej trudno rozmowy prowadzić brodząc brzegami rzek ....
myśle że sprobuje zwabić jakąś niewiaste na kolacyje zacną ,
na ktorej to zapodam swieżo złowionego pstrąga lub inną rybkę
natenczas dnia dzisiejszego inne lowy rozpoczynam ,
i nad rzekę Glommme się udaje w poszukiwaniu Lucka Esoxa,aby jemu to w oczy spojrzeć
otworzywszy sezon polowań na istoty w wodach pływające ,na bok dalszy odsuwam polowanie na białogłowy,jakoby nie zeniecham i starań w tymze kierunku.............
jeszcze raz dzięki skladam za rady mądre i wskazania,
ktorych to nie omieszkam użyć przy sposobności ,zali jakowa się nadarzy....
we wdzięczności pozostając ,wszelakiej pomyślności zycze ,słonecznej niedzieli i przyjemnego tygodnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
ale się w tobie poeta obudził dzisiejszego poranka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)